Uitzonderlijk stockactie op spa, swimspa en infraroodcabines

Foto van onze gigantische stock aan spa's en swimspa's. Op = op!
  • Infraroodcabines
  • Spa's
  • Swimspa’s

Het is een uitzonderlijk jaar, daar twijfelt niemand nog over. Meer dan ooit is jouw gezondheid en ontspanning belangrijker dan ooit. Helaas zijn de mogelijkheden niet onbeperkt wanneer je thuis moet blijven. Spacenter wil vakantie in jouw eigen tuin brengen, en biedt daarom uitzonderlijke promo’s. Want het moment om jezelf te verwennen is nù.

Breng vakantie in eigen tuin

De zon schijnt en dat betekent terrasjesweer of heerlijk wegdromen van zuiderse oorden. Helaas zitten we allemaal thuis. Maar dat betekent niet dat je jezelf niet mag verwennen. Spacenter brengt vakantie in je eigen tuin dankzij onze kwalitatieve spa’s, swimspa’s of infraroodcabines. Heerlijk zonnebaden en alles even loslaten? Daar hoef je nu zelfs niet voor buiten te komen! Lees ook gerust onze vijf redenen om een spa aan te schaffen (link vorige blogpost).

Uitzonderlijke kortingen op spa’s, swimspa’s en jacuzzi’s

Omdat ieders gezondheid en ontspanning op de eerste plaats komt, biedt Spacenter Kempen uitzonderlijke promoties op spa’s en swimspa’s. Deze stockexemplaren zijn meteen beschikbaar en klaar om bij jou thuis geleverd te worden! Wees er snel bij, want op is op.

Ontdek de promo’s in ons productoverzicht.

Wil je meer informatie over de spa’s, swimspa’s of onze eigen leverdienst? Neem gerust en vrijblijvend contact op.