Redenen genoeg om een jacuzzi te huren

  • Spa's

Bij SpaCenter kunnen we je tientallen redenen geven om een bubbelbad aan te kopen. Wat dacht je van: ontstressen na een drukke werkdag, gezellig samen zijn, het vakantiegevoel bij je thuis brengen, beter slapen, ontspannen spieren, … ?  Het is een investering maar één die dus de moeite loont. Wil je met de juiste overtuiging een jacuzzi aanschaffen? Waarom dan niet eerst één huren?

Geniet in je eigen bubbel

Chalets of vakantiehuisjes met een jacuzzi of infraroodsauna zijn booming. Dat merk je ook in de laatste zoektrends. Ze zijn snel volzet, kosten je heel wat óf je moet de gezellige spa of infraroodcabine delen met andere gasten. Niets waar je je zorgen om hoeft te maken in je gehuurde jacuzzi. Dus waarom tover je je eigen tuin niet gewoon om tot een vakantieverblijf? Zo zit je lekker op jezelf met wie je het meest comfortabel bent! Ontdek meer tips voor het ultieme vakantiegevoel dankzij bubbels.

Een jacuzzi heeft talloze voordelen

Of je nu een spa koopt of huurt, je geniet van heel wat voordelen. Zo reduceert een spa stress. Je komt tot rust wanneer het je past en je creëert heerlijke quality time. Of dat nu met vrienden, familie of gewoon jezelf is! Een spa verlicht bovendien pijn en ontspant je spieren. Je slaapt er zelfs beter door! Willen we dit niet allemaal ervaren? Ontdek meer voordelen van een jacuzzi.

Test je jacuzzi voor je investeert

Plan je al een tijdje om je heerlijk bubbelbad aan te schaffen, maar ben je nog niet zo zeker van de investering? We begrijpen zeker dat de aankoop niet over één nacht ijs gaat. Dus waarom test je niet gewoon je eigen wellness oord al eens uit? Een spa huren bij SpaCenter doe je al vanaf €195 euro per week. Ga eens voor die iets luxueuzere maar zeer toegankelijke én heerlijk ontspannen vakantie thuis!

Huur je jacuzzi één week gratis

Last but not least… Wie 3 weken een jacuzzi huurt bij SpaCenter, krijgt er één week gratis bovenop. Zo geniet je maar liefst één maand lang en krijg jij alle tijd en rust die je verdient om even te ontsnappen aan het drukke leven. Over een voordelig en ontspannend vakantieverblijf gesproken!

Ben je helemaal overtuigd na je huurperiode? Maak dan snel gebruik van onze inruilactie. Je krijgt de huurprijs terug bij aankoop van een spa bij SpaCenter binnen de maand na de huurperiode. Wie al overtuigd is om een eigen jacuzzi aan te schaffen, geniet van een knallende zomeractie! In de maand juli en augustus krijg je je jacuzzi gratis geleverd en geïnstalleerd. Gratis levering geldt niet bij een swimspa.