De meest populaire bubbelbadaccessoires en hoe deze te gebruiken.

Roterende spa tray

Bubbelbaden zijn een populaire manier om te ontspannen en te genieten van een privé-wellnesservaring in je eigen achtertuin. Er zijn bovendien veel bubbelbadaccessoires beschikbaar om je ervaring in de spa nog comfortabeler en luxueuzer te maken. Hier zijn enkele van de meest populaire bubbelbadaccessoires en hoe deze te gebruiken.

Stap veilig je spa in en uit met een veiligheidssteun

De aanwezigheid van water en gladde oppervlakken in een spa kan het in- en uitstappen gevaarlijk maken. De Safe-T-Rail veiligheidssteun biedt hier een oplossing voor, voor zowel jonge als oudere gebruikers. Deze veiligheidsleuning is één van de meest populaire bubbelbadaccessoires. Snel en eenvoudig te installeren. De grip is een essentieel accessoire voor veiligheid in je spa..

Kom volledig tot rust in je spa met heerlijke bubbelbadgeuren

Aromatherapie speciaal gemaakt voor gebruik in whirlpools, spa’s, massagebaden en hot-tubs is enorm populair. De samenstelling bestaat uit zorgvuldig geselecteerde kruidenmelanges en parfums die volledig oplossen in het badwater. Het product is niet vettig en zal de techniek van je spa niet vervuilen. Daarom is het erg belangrijk dat je enkel producten gebruikt die geschikt zijn voor bubbelbaden, om de toestellen geen schade toe te brengen. Ontdek ze in onze webshop! Aromatherapie met etherische oliën en kruiden is zeer effectief in een spa, omdat de intense watermassage opname via de huid en inhalatie stimuleert.

Met de Spa Booster Seat zit je comfortabel

Bubbelbadkussens zijn een geweldige manier om extra comfort en ondersteuning te bieden tijdens het zitten in je bubbelbad. De Spa Booster Seat is een zitkussen  gemaakt van hittebestendig vinyl. Het kussen kan gevuld worden met water via een tuinslang of met het water uit de spa. De gebruiker kan zelf bepalen hoe hoog en stevig het kussen is, door te variëren in de hoeveelheid water die erin zit. Bovendien is het kussen uitgerust met stevige zuignappen die ervoor zorgen dat het goed op zijn plek blijft. Plaats de kussens op de bodem of de zittingen van je bubbelbad voor extra comfort tijdens het ontspannen. Dit is een ideale oplossing voor kleinere mensen, mensen die minder mobiel zijn of kinderen die gebruik maken van de jacuzzi.

Bubbelbadlampen

Bubbelbadlampen zorgen voor een sfeervolle en ontspannen sfeer in je spa. Er zijn veel verschillende soorten verkrijgbaar, van LED-verlichting tot chromotherapie-lampen. Deze lampen kan je aanpassen aan de sfeer die je wilt creëren. Bovendien zijn sommige van onze spa’s standaard uitgerust met LED-verlichting. Vraag ernaar!

Alles binnen handbereik met een bubbelbadtafel

Bubbelbadtafels zijn een geweldige manier om je bubbelbad-ervaring nog aangenamer te maken. De SpaCaddy tray is een stevige en veelzijdige oplossing voor het probleem dat veel spa gebruikers hebben: waar kun je je spullen neerleggen? Met de SpaCaddy kun je gemakkelijk hapjes, drankjes, tijdschriften, telefoons, brillen, etc. binnen handbereik en droog neerzetten. Het spa-tafeltje is eenvoudig te installeren en kan 360° draaien voor optimaal gebruiksgemak.

De ideale spatemperatuur met een bubbelbadthermometer

Bubbelbadthermometers zijn essentieel om de temperatuur van je spa te controleren en te regelen. Er zijn veel verschillende soorten verkrijgbaar, van digitale thermometers tot analoge modellen. Deze thermometers kunnen worden geplaatst op de rand van het bubbelbad of op een wandbevestiging voor gemakkelijke toegang.

Jouw spa, daar zit muziek in!

Speakers zijn een geweldige manier om muziek te luisteren tijdens het ontspannen in het bubbelbad. Er zijn veel verschillende soorten verkrijgbaar, van draadloze speakers tot speakers die direct op je telefoon aansluiten. Deze speakers kunnen worden geplaatst op een wandbevestiging of op de rand van het bubbelbad voor gemakkelijke toegang. Maar goed nieuws: moderne spa’s zijn meestal uitgerust met geïntegreerde speakers of audiosysteem, zodat jij eenvoudig kan genieten van de muziek waar jij volledig van ontspant.

Bezoek onze toonzaal en kies uit de meest populaire bubbelbadaccessoires. Ons team vertelt je er graag meer over! Vragen? Neem zeker contact met ons op!