Waarom kiezen voor een spa van Wellis?

Wellis spa
  • Spa's
  • Swimspa’s

Bij SpaCenter kan je terecht voor het volledige aanbod Wellis spa’s en swimspa’s. Door onze jarenlange ervaring weten we als geen ander hoe belangrijk het is om te kiezen voor een merk dat betrouwbaar is en kwalitatief hoogwaardige producten biedt. Wellis is zo’n merk. Het is een toonaangevende fabrikant van spa’s in Europa. Wellis staat bovendien bekend om zijn innovatieve ontwerpen en technologieën. In deze blog vertellen we meer over Wellis en waarom het een uitstekende keuze is als je op zoek bent naar een bubbelbad. Waarom kiezen voor een spa van Wellis?

Geschiedenis van Wellis

Wellis werd opgericht in 2003 in Hongarije. Het begon als een klein bedrijf dat gespecialiseerd was in de productie van zwembaden en -accessoires. Al snel breidde het bedrijf uit naar de productie van spa’s. In 2007 lanceerde het zijn eerste productlijn. Comfort, esthetiek en duurzaamheid staan vanaf het begin centraal bij Wellis.

Sindsdien is Wellis gegroeid en heeft het zijn positie als de grootste producent van spa’s in Europa jaar na jaar versterkt. Door de stijgende interesse van mensen in een gezonde levensstijl, neemt ook de verkoop van kwalitatieve spa’s toe. In het bedrijf zijn ondertussen meer dan 1600 mensen tewerkgesteld en het produceert op jaarbasis meer dan 30.000 bubbelbaden.

Ontwerp en technologie van Wellis spa’s

Wellis staat bekend om zijn innovatieve ontwerpen en technologieën die zorgen voor de meest aangename spa-ervaring. Het bedrijf heeft een team van getalenteerde ontwerpers en ingenieurs die voortdurend werken aan het verbeteren van de producten en het ontwikkelen van nieuwe functies.

Een voorbeeld van zo’n innovatieve technologie is het Wellis Smart Touch-bedieningssysteem. Dit systeem maakt gebruik van een touchscreen-display om je een eenvoudige controle te geven over je spa. Je kan de temperatuur regelen, de verlichting aanpassen en zelfs muziek afspelen met slechts een paar tikken op het scherm.

Wellis staat ook bekend om zijn gebruik van hoogwaardige materialen en componenten. De spa’s zijn gemaakt van duurzame acrylmaterialen en zijn uitgerust met krachtige pompen en jets die zorgen voor een optimale massage.

De productlijnen van Wellis

Wellis heeft verschillende productlijnen, elk met zijn eigen kenmerken en voordelen. Hieronder vind je een overzicht van enkele van de meest populaire lijnen.

CityLine spa’s: De CityLine-serie is ideaal voor mensen die een compacte spa willen die niet veel ruimte in beslag neemt. Ondanks zijn kleine formaat biedt deze serie veel comfort en luxe. Tot deze lijn behoren de Malaga en de Palermo spa’s.

MyLine spa’s: De MyLine-serie zijn de ‘instapmodellen’ van Wellis. Ze bieden een traditionele spa-ervaring met krachtige jets en een breed scala aan functies. Deze serie is ideaal voor gezinnen of mensen die op zoek zijn naar een betaalbare spa van hoge kwaliteit. Tot deze lijn behoren de Jupiter, Mars, Pluto, Venus en Saturn spa’s.

PeakLine spa’s: De PeakLine-serie biedt het beste van het beste op het gebied van luxe en comfort. Deze premium modellen zijn perfect voor mensen die op zoek zijn naar een spa met veel aanpassingsmogelijkheden en functies. Tot deze lijn behoren de Elbrus, Kilimanjaro, Everest en Olympus spa’s.

LifeLine spa’s: De nieuwste en meest energie-efficiënte reeks van Wellis. Ze worden op een milieubewuste manier geproduceerd en hebben een uiterst laag verbruik. Op termijn zullen alle Wellis spa’s deze nieuwste technologieën overnemen.

SwimLine spa’s: De SwimLine-serie biedt een unieke spa-ervaring met een focus op work-out en hydrotherapie. De spa’s in deze serie zijn uitgerust met krachtige jets die zorgen voor een diepgaande massage. Het tegenstroomsysteem zorgt ervoor dat je intensief kan sporten op een beperkte ruimte. Tot deze lijn behoren de Danube, Amazona’s en Rio Grande spa’s.

Klantenservice van Wellis en SpaCenter

Naast het uitgebreide aanbod hoogwaardige producten, is Wellis ook gekend om zijn uitstekende klantenservice. Het team staat altijd klaar om eventuele vragen te beantwoorden en technische ondersteuning te bieden waar nodig. Dit in combinatie met het professionele advies van het SpaCenter team, zorgt ervoor dat je een geïnformeerde keuze kan maken. Een extra voordeel van Wellis is dat ze centraal in Europa gelegen zijn en steeds een groot aantal spa’s op voorraad hebben, waardoor je in de meeste gevallen zeker bent van een snelle levering.

Conclusie

Waarom kiezen voor een spa van Wellis? Als je op zoek bent naar een bubbelbad van hoge kwaliteit met innovatieve functies en technologieën, dan is Wellis zeker een merk dat je moet overwegen. Het bedrijf heeft een uitstekende reputatie opgebouwd op het gebied van productkwaliteit, ontwerp en klantenservice. Of je nu op zoek bent naar een compacte spa voor een stedelijke woning, een luxe spa voor in je achtertuin of een swimspa, Wellis heeft ongetwijfeld een productlijn die aan jouw behoeften voldoet.

Als erkende Wellis dealer in de Kempen staan we je graag bij om de perfecte spa te kiezen. Contacteer ons vrijblijvend of kom langs in de showroom!