De verschillende soorten bubbelbaden van Wellis en hun unieke eigenschappen

  • Spa's

Bij SpaCenter vind je de volledige collectie Wellis spa’s. Wellis is een toonaangevend Europees merk op het gebied van bubbelbaden en biedt een mooie reeks productlijnen aan die passen bij de verschillende behoeften en voorkeuren van jou of je gezin. In dit artikel zullen we de verschillende productlijnen van Wellis bespreken, samen met hun unieke eigenschappen en voordelen.

De CityLine spa’s: compacte luxe voor beperkte ruimtes

De CityLine-serie van Wellis biedt de perfecte oplossing voor mensen die op zoek zijn naar een compact bubbelbad dat weinig ruimte in beslag neemt. Ondanks hun kleine formaat leveren deze spa’s geen compromis op het gebied van comfort en luxe. Ontdek de Malaga en Palermo spa’s, die perfect passen bij jouw behoefte aan ontspanning en comfort, zelfs in een beperkte buitenruimte.

Ontdek meer over de CityLine-serie

De MyLine spa’s: betaalbare kwaliteit voor jouw spa-ervaring

De MyLine-serie van Wellis biedt betaalbare instapmodellen die een traditionele spa-ervaring leveren met krachtige jets en heel wat fijne functies. Deze spa’s zijn ideaal voor gezinnen of mensen die op zoek zijn naar een betaalbare, maar hoogwaardige spa-ervaring. Verken de Jupiter, Mars, Pluto, Venus en Saturn spa’s en ontdek de uitstekende kwaliteit en functies die Wellis biedt tegen een betaalbare prijs.

Ontdek meer over de MyLine-serie

De PeakLine spa’s: luxe en comfort op het hoogste niveau

Als je op zoek bent naar het beste van het beste op het gebied van luxe en comfort, dan zijn de PeakLine spa’s van Wellis de perfecte keuze. Deze premium modellen bieden een overvloed aan aanpassingsmogelijkheden en functies, waardoor je jouw bubbelbad volledig kunt personaliseren. Ervaar de ultieme spa-ervaring met de Elbrus, Kilimanjaro, Everest en Olympus spa’s, die je meenemen naar een wereld van ongeëvenaarde ontspanning.

Ontdek meer over de Peakline-serie

De LifeLine spa’s: energie-efficiëntie en milieubewuste technologieën

Met de LifeLine-serie zet Wellis een stap vooruit op het gebied van energie-efficiëntie. Deze spa’s worden op een milieubewuste manier geproduceerd en hebben een uiterst laag energieverbruik. Met geavanceerde technologieën en innovatieve ontwerpen streeft Wellis ernaar om de impact op het milieu te minimaliseren. Ontdek de nieuwste technologieën en geniet van ontspanning in je spa, terwijl je bijdraagt aan een duurzamere wereld.

Ontdek meer over de LifeLine-serie

De SwimLine spa’s: hydrotherapie en work-outs in één

Met de SwimLine-serie van Wellis kies je voor een actief spagebruik met de focus op hydrotherapie en work-outs. Deze spa’s zijn uitgerust met krachtige jets die zorgen voor een diepgaande massage en stimuleren de bloedsomloop. Het tegenstroomsysteem stelt je in staat om intensief te sporten en te zwemmen, zelfs op een beperkte ruimte. Ontdek de Danube, Amazona’s en Rio Grande spa’s en je krijgt de perfecte combinatie van ontspanning en actieve training.

Ontdek meer over de SwimLine-serie

Nieuwsgierig naar meer?

Je vindt de verschillende productlijnen van Wellis in onze showroom. Laat je adviseren door onze experts. Zo ben jij er zeker van dat je dat toestel kiest dat het beste aansluit bij jouw levensstijl. Heb je vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!