De leukste accessoires voor je jacuzzi

  • Spa's

Plan je deze zomer de vakantie misschien toch weer in je tuin te houden? Overweeg dan zeker heerlijk bubbelen in je tuin in een jacuzzi of swimspa. Er bestaan tal van accessoires om je dat heerlijk vakantiegevoel; “niets doen, alles kan” te geven.

Een houder voor je hapjes en tapjes

De SpaCaddy tray is een universele houder die je zo aan je spa bevestigt. Zo heb je meteen een oplossing voor het gekende probleem: waar laat ik mijn spullen? Gedaan met in en uit de spa voor je hapjes, drankjes of je smartphone…. De tray dient als het ideale tafeltje waar je je spullen droog binnen handbereik hebt!

Weer je tegen zon en avondnevel met de Wellis Umbrella

Belgische zomers zijn wispelturig. Het ene moment is het 36°C, het volgende moment krijg je een regenbui over je heen. Niet ideaal voor in je jacuzzi dus. Gelukkig is er de Wellis Spa Umbrella die je enerzijds schaduw biedt en je anderzijds beschermt tegen regenbuien. Bovendien is die slim te monteren aan je spa zodat die voldoende tegengewicht krijgt!

Droge handdoeken binnen handbereik met de TowelBar

Zeg vaarwel tegen zanderige handdoeken die je op de grond of het gras achterlaat… Met de TowelBar heb je jouw handdoeken binnen handbereik. En het beste van al: je monteert de TowelBar op élke Wellis spa in enkele minuten. Je klapt ‘m eenvoudig weer tegen de spa wanneer je ‘m niet gebruikt.

Geen kapotte glazen dankzij kunststof jacuzziglazen

Bij bubbelen horen bubbels. Glasscherven in jouw jacuzzi wil je daarentegen absoluut vermijden. Er bestaat gelukkig een gamma aan onbreekbare en herbruikbare glazen van hoge kwaliteit, speciaal voor gebruik in een spa. Ze zijn zelfs vaatwasbestendig. Zorgeloos genieten kan dus met een cava, wijntje, pintje, frisdrank of cocktail in de hand.

Sfeer en gezelligheid met een vuurkorf

Een jacuzzi is ontspannen. De sfeer errond creëer je zelf zowel in als naast je jacuzzi. Wat denk je van een heerlijke vuurkorf voor in de late uurtjes? Zo geniet je van ultieme warmte wanneer je uit je jacuzzi stapt en buiten is afgekoeld. Wist je trouwens dat dit bij in de bubbel-party levering zit van onze spaverhuur?

Wil je meer weten over één van deze accessoires? Neem contact op.

Ontdek ons gamma van Wellis spa’s en swimspa’s tijdens onzeINspiration BUbble Days van 29 en 30 mei. Reserveer nu jouw VIP afspraak en geniet van de beachpartysfeer met allerlei opendeuracties! Bij aankoop van een spa krijg je een wellness giftbag en een Inspiration Day pakket cadeau met een waarde van maar liefst 300 euro.