Ontsnap thuis aan de dagelijkse drukte

Ervaar de luxe en comfort van een privé-wellness in je eigen achtertuin. Ontsnap aan de dagelijkse drukte en stress terwijl je ontdekt welke voordelen een eigen spa en infraroodsauna kunnen bieden voor zowel jouw lichaam als geest. 

Wellis MyLine Pluto
4,6/5
(34 reviews)
Wellis Spa
Energiezuinige spas
Wellis spa 3
Huur een spa
Infraroodsauna Sunlighten
Infraroodsauna 1
  • +18 jaar ervaring
  • Grote voorraad
  • Europese kwaliteit
  • Eigen installatie en serviceteam
Wellis Spa

Thuis genieten van jouw eigen wellness met Wellis spa

Met meer dan 18 jaar ervaring in de wellness sector staat Wellis spa voor 100% Europese kwaliteit! Dit garandeert dat je het hele jaar door geniet van ontspanning, luxe en comfort.

Wellis Swimspa

Behandel je fysieke klachten met onze Swimspa’s

Ben je een professionele sporter? Of heb je te kampen met fysieke ongemakken zoals rugpijn, gewrichtspijn, spierpijn of artritis? Ontdek hoe een Swimspa van Wellis de perfecte oplossing biedt om deze klachten te verlichten.

Infraroodsauna

Verhoog je levenskwaliteit met een Sunlighten infraroodsauna

Ontdek de vele voordelen van een infraroodsauna en geef zowel jouw lichaam als geest een gezonder leven. Kom volledig tot rust in jouw eigen, persoonlijke warmtecabine en vergeet voor even al je kwaaltjes en bezorgdheden. 

Duurzame acrylmaterialen

Creëer jouw eigen oase van rust

Laat jezelf onderdompelen in de ultieme wellnesservaring recht in je eigen achtertuin, op je terras of zelfs binnenshuis. Zeg vaarwel tegen het kostelijk prijskaartje van een wellnesscentrum en investeer in je eigen ontspanning en gezondheid.

Zij genieten alvast van luxe en comfort. Jij binnenkort ook?

blue-lm 8 juni 2024

Wij zijn zeer tevreden met onze aankoop van een Wellis Kilimanjaro spa bij Spacenter. In de winkel kregen we uitgebreid advies over de opties, en na aankoop werd de spa op deskundige wijze geleverd en geinstalleerd. Toen bleek dat er...

Johan V. 4 november 2023

Onlangs aankoop gedaan "Wellis Malaga". Vanaf het eerste bezoek aan de showroom vriendelijk geholpen en goed geïnformeerd. De installatie van de Malaga werd professioneel uitgevoerd en volgens de afspraken. Goede uitleg bij plaatsing van gebruik jacuzzi en producten. Wij zijn...

Walter K. 15 september 2023

Het bezoek aan de toonzaal was zeer professioneel en zonder opdringerig te zijn waar andere spa verkopers een voorbeeld kunnen aan nemen. Bij de installatie ging het professionalisme gewoon verder. We zijn dan ook super te vrede van het totaal...

Johny B. 2 september 2023

Onlangs Spa "Malaga" gekocht bij Spacenter in Dessel. Zeer professionele verkoopster die weet waarover ze spreekt en die tenminste tijd voor je neemt! De plaatsing is gebeurd door mensen met kennis van zaken, perfecte uitleg en uitstekende naservice! Kortom, wij...

Ludovic L. 17 augustus 2023

Onlangs werd bij ons de “Everest” geïnstalleerd… wat een prachtig toestel. Eerst en vooral werden wij vriendelijk geholpen in de winkel en kregen we de nodig info. Aangezien we het technische gedeelte thuis eerder af kregen dan verwacht, kom men...

Kobe A. 30 september 2024

Héél tevreden van Spacenter! Fijne samenwerking met duidelijke én deskundige uitleg. Ruime keuze aan spa's, waarbij de wellness-experten je helpen de juiste te kiezen. Enorme aanrader!

Gwen V. 6 oktober 2024

Spa getest voor we besliste , goede service zeer tevrede

Advies nodig? Onze experten staan je graag te woord in onze showroom

Kom langs in onze showroom te Arendonk en maak kennis met de verschillende modellen van Wellis en Sunlighten, alsook met onze bijhorende accessoires en aromatherapieën. Ons team staat klaar om je te helpen met al je vragen.

welles spa
Team Spacenter

Verlies geen tijd meer aan je installatie! Maak kennis met ons serviceteam

Ben je van plan om binnenkort een spa, swimspa of infraroodsauna in huis te halen? Geen zorgen! Bij ons reken je op een eigen plaatsings- en serviceteam die jou begeleidt van aankoop tot installatie en zelfs wacht tot je eerste stap is gezet. We staan ook klaar om langs te komen voor het onderhoud van je installaties.